Wie ik ben?  Professional CoachMarina Colombo

Onderga je een mentaal moeilijke periode in jouw relatie, job of tijdens een nieuwe levensfase zoals midlife, pensioen?

Voel je je als jongere eenzaam, onzeker en onbegrepen? Heb je het moeilijk op school en/of thuis, met sociale media?

Sta je op een kruispunt in jouw leven en weet je even niet welke richting je uit moet of welke beslissing je moet nemen omtrent thema’s zoals verandering van job, relatie/gezin, familie, verhuis, studierichting?

Heb je te kampen met een ernstige ziekte (kankeraandoening, chronische ziekte, e.a.) die je belemmert in het dagdagelijkse functioneren en het je mentaal bijzonder moeilijk maakt?

Ondervind je klachten van stress of een « opgebrand gevoel » ten gevolge van overbelasting door combinatie werk en gezinsleven of plotse moeilijke gebeurtenissen in het leven?

Dan kan je ik je als coach individueel begeleiden door te luisteren naar jouw verhaal, samen te reflecteren naar wie jij bent, jouw waarden en normen, levensvisie, persoonlijke doelen, naar wat belangrijk is voor jou en welke belemmeringen je ondervindt binnen het dagdagelijkse leven. Op basis hiervan zoeken we naar keuzes en mogelijkheden die je op weg kunnen zetten naar een positieve verandering, persoonlijke groei en innerlijke kracht.

Tevens kan ik sociaal-administratieve ondersteuning en advies bieden.

Beroepsmatig heb ik ruim 15 jaar professionele ervaring in de psychosociale begeleiding en administratieve ondersteuning van personen met een kankeraandoening.

Maak je graag een afspraak? Je kan me contacteren via het contactformulier en telefoonnummer onderaan de pagina. Je vindt er ook mijn website voor meer informatie.

Wees welkom.

Heb je vragen of twijfels, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Als je meer informatie wilt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat.
Je kunt telefonisch een afspraak maken of een e-mail sturen naar ons secretariaat, ter attentie van de coach van jouw keuze.Coach ProfessioneelCoach Professioneel Brussel

Coach Professioneel Brussel